Werkzaak Rivierenland Cirtex

Wordt vrijwilliger bij CIRTEX

Bij CIRTEX zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die ons helpen met het sorteren en prijzen van kleding. Als vrijwilliger speel je een cruciale rol binnen onze organisatie en help je actief mee aan het verminderen van textielafval en het bevorderen van een circulaire economie in Rivierenland. Ervaring is niet vereist; jouw enthousiasme is voor ons het meest belangrijk.

Wat Bieden Wij?

  • Flexibiliteit: Bij CIRTEX bieden we flexibele uren die passen bij jouw schema.
  • Betekenisvol Werk: Zie hoe jouw bijdrage direct impact maakt op de lokale gemeenschap door het bevorderen van hergebruik en het verminderen van verspilling.
  • Positieve Werkomgeving: Ontmoet nieuwe mensen en geniet van een ondersteunende werkomgeving waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
  • Leer Nieuwe Vaardigheden: Blijf actief en betrokken, leer nieuwe vaardigheden, en houd je geest scherp en je lichaam in beweging.

Geïnteresseerd?

Wil je deel uitmaken van ons team en bijdragen aan het circulair maken van Rivierenland? Neem dan contact met ons op via communicatie@cirtex.nl voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger. Samen kunnen we een verschil maken in onze gemeenschap en bijdragen aan een duurzamer Rivierenland!

de mensen bij cirtex

Doe een stage bij CIRTEX

Heb je een passie voor textiel, duurzaamheid of inclusie? Wil je actief bijdragen aan een betere wereld en tegelijkertijd ervaring opdoen in de circulaire textielindustrie? Dan begeleiden we je graag tijdens jouw stage.

Neem contact op via communicatie@cirtex.nl voor meer informatie.